EETHUIS CAPADOKYA VLAARDINGEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 410 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Capadokya Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

7 apr 2024 om 21:57 Zat weer geen saus op de kapsalon, en als je het er bijgesteld dan krijg je het niet
6 apr 2024 om 8:51 Zeer slecht, notitie voor de eigenaar: 1. Je gebruikt tr pizza deeg voor italiaans pizza. Dit is niet juist, prijs kwaliteit verhouding is daarom een cijfer “1”. 2. Pizza kip betekend :”kipfilet stukjes” en niet döner die jij leverd.3. Saus moet grat
4 apr 2024 om 23:50 Heerlijk gegeten...... was nog lekkervwarm de smaak was ook goed.....
30 mrt 2024 om 19:32 Eten prima! Wel te vroeg geleverd en was lauw voor me visite er was en ging aanvallen
29 mrt 2024 om 17:55 Ik had 2x extra knoflook erbij besteld zat er niet bij de vorige keer kreeg ik er maar 1 van de 2
28 mrt 2024 om 7:49 De beste kapsalon die ik geproefd heb. Niet te vet. En de patat was niet verlept. Een goede kapsalon
21 mrt 2024 om 15:56 Heerlijke kapsalon capadokya gegeten. De Turkse pizza was minder lekker maar niet vies ofzo. Bezorgtijd was erg snel.
18 mrt 2024 om 15:35 Was eerste keer maar zeker geen laatste eten was perfekt erg lekker Bezorgtijd ook op tijd had om 5 uur bestelling gedaan met bezorgtijd half 7 was netjes op tijd
16 mrt 2024 om 21:01 Leker en snel … Maar beijtie duur maar leker
10 mrt 2024 om 16:32 Super lekker eten